AanZetGroep

remconijboerRemco Nijboer als persoon

Geboren (1974) in Zwolle maar getogen in Borne. Getrouwd met Corti en trotse vader van twee dochters en een zoon. Hij houdt van zingen, doet aan theater, loopt hard en is in het weekend hockeycoach bij zijn dochter. Een grote passie van hem is Noorwegen: het land van vrijheid en ongerepte natuur. Het is zijn persoonlijke missie om in alles wat hij doet ‘het verschil’  te kunnen maken. Vandaar ook dat hij vol passie gaat voor wat hij belangrijk vindt.

Remco Nijboer als professional

Remco is in 1997 afgestudeerd als ergotherapeut. In 2000 is hij als re-integratiedeskundige gaan werken bij het Rug AdviesCentrum in Enschede. Een aantal jaren later is deze organisatie Winnock gaan heten. In 2002 is hij gestart met de deeltijd opleiding Arbeid en Gezondheid aan de Universiteit van Maastricht, faculteit Gezondheidswetenschappen. Deze opleiding heeft hij in 2007 afgerond. In april 2006 is hij gestart met zijn eigen bedrijf onder de naam AanZet WerkAdvies. Inmiddels heet dit bedrijf AanZetGroep en heeft het een vestigingen in Enschede en in Deventer.
In 2008 heeft zij zijn accreditatie gehaald trainer in de Jungiaanse Typen (JTI), hetgeen hij kan inzetten als instrument voor coaching. In 2015 heeft hij de opleiding ActionTypes in Zwitserland met succes afgerond. Om de kwaliteit van trainers die werken met typologieën te gaan verhogen heeft hij, samen met Dick Otter en Rogier Berghauser Pont intervisiegroepen in Nederland opgericht.

AanZetGroep

logo_fp_bg

AanZetGroep bestaat sinds 1 april 2006 en is begonnen onder de naam AanZet WerkAdvies. Van oorsprong richten wij ons op medewerkers die genoodzaakt zijn te verzuimen als gevolg van chronische klachten. Hierbij zijn zij vaak de grip op het leven kwijt. AanZetGroep kan wel dégelijk iets betekenen voor deze doelgroep! Wij zijn er trots op dat het doorgaans lukt om de persoon waar het om gaat de grip terug te laten krijgen. Daar is soms een multidisciplinaire training voor nodig, maar soms is individuele coaching voldoende. De persoon krijgt weer controle en we begeleiden hem of haar terug naar normaal, volledig en duurzaam functioneren, waaronder volledige werkhervatting.
Dit bereiken wij met ons team van enthousiaste professionals die het vak verstaan! Onze missie is geslaagd als de persoon waar het om gaat het leven terug heeft in al haar facetten! Alleen dàn zijn we tevreden.

Sinds vier jaar geven we ook trainingen aan organisaties waarbij het gaat om vraagstellingen als samenwerken, vinden van individuele kracht binnen het team of leiderschapsstijlen. Hierbij gebruiken we principes uit de topsport met de ActionTypes benadering. Deze trainingen noemen we 'gouden team training'. Het is voor ons essentieel dat binnen organisaties het gewenste proces in gang wordt gezet en dat dit proces tot het gewenste resultaat leidt. Wij kunnen met trots aangeven dat we daar tot nu toe volledig in slagen!

Voor ons is het belangrijk te werken vanuit onze kernwaarden. Betrokkenheid, openheid, plezier en het zoeken naar nieuwe uitdagingen zijn hier voorbeelden van.  Zolang wij trouw blijven aan deze kernwaarden en alle teamleden aan de kernwaarden die voor hen gelden, dan zijn wij een gouden team. We willen u graag van dienst zijn.

 

AanZetGroep

Enschede:
Pantheon 2
7521 PR Enschede

Deventer:
Keulenstraat 12
7418 ET Deventer

www.aanzetgroep.nl
info@aanzetgroep.nl

Comments are closed.