Berghorst & Bos Wijnen

jeroenbosJeroen Bos als persoon

Geboren in 1968, en getogen in Harderwijk, en na 21 jaar de wijde wereld in getrokken. Onder weg mijn huidige vrouw Jacqueline tegen het lijf gelopen.Over mijn vrouw gesproken, ze heeft ons gezin een mooie zoon en dochter geschonken! Naast wijn is Champagne sabreren, als Ambassadeur van Nederland, namens de Confrerie du Sabre d'Or  een grote passie. Motoren en uiteraard golf, het buiten zijn in de natuur, neemt tijd in beslag. Tevens nog de trainer van m'n zoon bij de voetbal, dit is een aanrader voor elke ouder!!

Jeroen Bos als professional

Na diverse horecabedrijven te hebben "versleten" de wijnhandel in gerold. Na wat omzwervingen terecht gekomen in het mooie Twente. het eerste bedrijf Jeroen Bos Wijnen gestart wat na zeer korte tijd Bos Wijnimport ging heten. Zoals bij iedereen en dus ook bij mij, zonder mijn vrouw kan ik niet!  Na een aantal jaren kwam Berghorst op het pad. Hiermee eerst adviezen gegeven en al snel een 2e bedrijf opgezet: Berghorst & Bos Wijnen. Na 2 jaar 2 bedrijven en klanten doen, alles maar op een hoop gedaan en dat werkt versterkend en zeer efficiënt! Krachten bundelen noemen ze dat.

Het samen met de ondernemer ondernemen. Gastvrijheid, Dat is wat mij drijft. Hierdoor volgt de omzet in wijn vanzelf. Samen ideeën spuien en combineren en motiveren van personeel. Daar gaat het om! Na 15 jaar horeca en ondertussen al 18 jaar in de wijn een mooie rugzak vol met ervaring, verhalen en tips!

Berghorst & Bos Wijnen

bbw-logo-new

Berghorst Bos Wijnen is een bedrijf wat gebruik maakt van de kracht van Berghorst Hengelo bv. We versterken elkaar met kennis en kracht in alle opzichten. We zijn een onafhankelijk bedrijf wat wijnen uit voornamelijk Europa importeert en exclusief aan de horeca en B2B verkoopt. Onze producenten zijn kleinere en middelgrote bedrijven, veelal families die een zuiver origineel product willen maken. Smaak komen we nooit uit uiteraard toch? Laat ons de kwaliteit maar leveren, samen sparren en de rest gaat vanzelf!

Ondertussen zijn we gecertificeerd bij de KNVW (Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren) samen met ca 120 van de 1200 importeurs in NL.

 

Berghorst & Bos Wijnen

Höltersweg 15
7556 BS Hengelo
Tel +31 (0)74 2918568

www.berghorstboswijnen.nl
info@berghorstboswijnen.nl

Comments are closed.