Donkergroen

maurice-hMaurice Hadderingh als persoon

Bouwjaar 1974 Geboren en getogen tukker die na 6 jaar wonen en werken in Rotterdam en Amsterdam in 2000 is teruggekeerd naar zijn roots in Twente. Geniet sinds die tijd van het relaxte leven in en rondom De Lutte. Is ouderwets getrouwd met Helga en heeft samen met haar twee prachtige kinderen op de wereld gezet. Is slecht in het overslaan van feestjes en andere plichtplegingen en heeft daardoor wel eens te weinig andere vrije tijd. Probeert toch om de dag in het zwembad te liggen voor minimaal 2 kilometer baantjes trekken of hardlopen door het Lutterzand of op een ander mooi plekje. Staat iedere zaterdagochtend langs de lijn als coach van de F4 van SV de Lutte.

 

Maurice Hadderingh als professional

Na het afronden van de middelbare ondernemersschool in Enschede vertrokken naar Rotterdam om communicatie te studeren. 18 jaar ervaring bij verschillende (internationale) ondernemingen in public relations, marketing en sales. Sinds 2012 als commerciële man in dienst van Donkergroen met als standplaats Hengelo. Heeft geen groene vingers maar weet voor iedere uitdaging de juiste partners/collega’s door het land heen te vinden voor projecten in de buitenruimte. Groot voorstander van ketensamenwerking en het sturen op optimale klantbeleving en lange termijn relaties. Zoekt uitdagingen die een ander graag laat liggen en prikkelt zijn omgeving regelmatig door te vragen “waarom zou dat niet kunnen?”

 

Ook actief in/lid van:

Stichting Pioneering, Duurzaam netwerk Almelo, Vereniging vrienden van het Weusthag, Pact MVO Hengelo, Belangenvereniging Bedrijvenpark Twentekanaal (BIT)

Donkergroen als bedrijf

dgroen-logo

Donkergroen is een landelijk werkende organisatie van creatieve groendenkers en doeners met een vernieuwende kijk op de beleving van binnen- en buitenruimte. Met een jaarlijkse omzet van ruim 57 miljoen in ontwerp, advies en realisatie is er volop uitdaging voor de 500 medewerkers en hun grijze cellen en groene vingers. Groen is rust, ontspanning, gezondheid, uitdaging, revalidatie, representatie, ontmoeting, educatie. Eén en al beleving dus. Maar “groen” betekent ook kostenbesparing, duurzaamheid, veiligheid, leefbaarheid, budgetbewaking, gemak. Je kunt het één los zien van het ander, maar bij Donkergroen doet men dat niet. De integrale aanpak creëert groenoplossingen die door gebruikers worden gewaardeerd en waarmee opdrachtgevers goed voor de dag komen. Dit alles onder het credo “vrij spel voor de beleving”

•    Buitenruimte ontwerp/aanleg/onderhoud/beheer
•    Asset management
•    Daktuinen
•    Interieurbeplanting
•    Schoolpleinen Speel- sport en ontmoetingsplekken
•    Klimaat adaptieve beplating (Green Junkies)
•    Recycling

 

Donkergroen

Zirkoonstraat 9
7554 TT Hengelo
T 074-2423319
Info.Hengelo@donkergroen.nl
www.donkergroen.nl

 

 

Comments are closed.