Het Rijk Golfbanen

sanne-vanSanne Nieuwenhuis als persoon

Sanne is een geboren (1985) en getogen Wierdenaar. Een mensenmens met een positieve instelling die dol is op het leven! Ze heeft een brede interesse, is leergierig en ambitieus.  Met een full-time job op Golfbaan Het Rijk van Sybrook, Katoen als eigen onderneming, een rijk sociaal leven en een ontzettend lieve hond is het voor Sanne volop genieten. Haar dagen zijn te kort. Ze vind het heerlijk om het bos in te gaan voor een wandeling, te sporten, te golfen en te genieten van heerlijk eten en drinken.  Daarnaast is Sanne dol op spullen! Spullen zoals schoenen, zonnebrillen, interieuraccessoires, tijdschriften, boeken, mooie wijnen en chocolade. Spullen die het leven nèt iets aangenamer maken. Alles om optimaal te genieten!

 

Sanne Nieuwenhuis als professional

Ruim 7 jaar werk Sanne inmiddels in voornamelijk de belevingseconomie van de maatschappij. Ooit is ze begonnen bij Holland Casino Enschede en momenteel is ze druk op commercieel en creatief vlak voor Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Steeds is ze op zoek naar verbetering èn volop uitdaging, van daaruit heeft ze ook haar eigen onderneming opgezet voor verkoop- & interieurstyling, genaamd Katoen! Een professional die tracht om de belevingswensen van de opdrachtgever te vertalen in een uitstekend resultaat.

 

Het Rijk van Sybrook

logo-sybrook

Het Rijk Golfbanen staat voor kwaliteit, professionaliteit en gastvrijheid. Tijdens een bezoek aan onze golfbanen ervaren leden en gasten van Het Rijk hoe mooi golf kan zijn. Maar wij gaan verder dan dat! Opvallend gastvrij en bijzonder mooi: Golfbaan Het Rijk van Sybrook heeft alles waar Twente trots op is. De volwassen 27-holes golfbaan ligt op een oud landgoed in een bosrijk gebied. Verschillende holes bieden uitzicht op een typisch Twents coulisselandschap terwijl andere omsloten worden door prachtige bospercelen. In de baan zijn uitdagende waterpartijen geïntegreerd die geregeld in uw spel komen en volgroeide rododendrons vormen een lust voor het oog in bloeitijd. Vanuit het gezellige clubhuis heeft u een mooi uitzicht op de golfbaan en de schitterende natuur.
We bieden zowel zakelijke-, privé- als jeugdlidmaatschappenlidmaatschappen. Gasten zijn welkom voor een relatiedag met 100 gasten, een golfronde, een golfclinic, les of gewoon om te genieten van een kop koffie in een prachtige omgeving!

•    Golfbanen
•    Shops
•    Restaurants
•    Businessclubs
•    Golfschool
•    Evenementen

Het Rijk van Sybrook

Veendijk 100, Enschede
T 0541-530 331
info@golfbaanhetrijkvansybrook.nl
www.golfenophetrijk.nl

 

 

Comments are closed.