Jongbloed

d-jongbloedDennis Jongbloed als persoon

Geboren (1970) en getogen in Enschede, heeft in Tilburg, Amsterdam en Glanerbrug gewoond en woont nu – met zijn partner en zoontje - sinds enkele jaren in Delden. Hij is in 2005 gestart als eigenaar van Jongbloed Fiscaal Juristen N.V., dat inmiddels is uitgegroeid naar 15 werknemers. Dennis is een positief aanwezig, behulpzaam, druk, gezellig en grappig mens en zijn kracht ligt in het snel schakelen met zijn creatieve denkvermogen. Naast een ervaren fiscaal jurist is hij ondernemer naast zijn klant. Naast alle fiscaliteit houdt hij van voetbal, mountainbiken, auto’s, hengelsport en de normale mooie dingen van het leven, en vooral van een stuk gezelligheid. Zijn credo is “geniet”.

 

Dennis Jongbloed als professional

Na zijn studie Fiscaal Recht te hebben afgerond (1996) in Tilburg is hij gestart als fiscaal jurist. Leerde het vak bij een notaris – belastingadvieskantoor in Enschede en Deventer. Voelt zich als een vis in het water bij het creatief nadenken over fiscale routes en mogelijkheden. Naast zijn fiscale werkzaamheden bekleedt Dennis meerdere nevenfuncties als commissaris, bestuurslid en auteur voor diverse bladen en is lid van diverse business clubs.

 

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. als bedrijf

jongbloed-logo

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. is een kantoor met ervaren fiscaal juristen, economen en belastingadviseurs. Wij adviseren over complexe nationale en internationale fiscale kwesties en combineren de kwaliteit van de big 4 kantoren met de praktische insteek en ondernemersgeest van fiscalisten, tegen normale tarieven. Klanten ervaren het kantoor als prettig, ontspannen en kwalitatief zeer hoogstaand. Op kantoor wordt duidelijk, zonder enig voorbehoud en los van andere adviseurs, advies gegeven. Volledig onafhankelijk van anderen adviseren schept een basis voorvertrouwen tussen cliënt en adviseur. Wij zijn gevestigd in de witte kantoorvilla van “Van Heek” in Enschede. Buiten de fiscaliteit om organiseert Jongbloed Fiscaal Juristen jaarlijks diverse evenementen zoals de Proef Eet en Heart ’n Soul en vele andere evenementen

•    Belastingadvies
•    Fiscale procedures (bezwaar en beroep of hoger beroep of cassatie)
•    Emigratie personen en bedrijven
•    Formeel belastingrecht
•    Fiscaal strafrecht
•    Fiscale ondersteuning accountants
•    Fiscale geschillen en procedures

 

 

Jongbloed Fiscaal Juristen N.V.

Oldenzaalsestraat 125, Enschede

T 053 432 72 00

info@jongbloed.tv

www.jongbloed-fiscaaljuristen.nl

 

Comments are closed.