Schoonmaak bedrijf Adrie Reerink

arjanreerinkArjan Reerink als persoon

In 1970 geboren en getogen in Hengelo. Samen met mijn vrouw Saskia hebben we 4 prachtige kinderen, onze oudste dochter Bowien is 14 jaar, daarna Tim, 13 jaar, dan Simon, 11 jaar en jongste  Froukje is 9 jaar. Taekwondo is mijn sport hoewel ik geen wedstrijden meer doe vind ik het prachtige sport om recreatief te beoefenen. Op de zondag ochtend gaan we meestal een rondje hard lopen, ik samen met mijn kinderen en trainen nu voor de Urban Army run ( 5 en 10km hardlopen met obstakels). Sinds kort heb ik een plek thuis voor mijn motor en hoop dan ook vaker een rondje te kunnen rijden.

Arjan Reerink als professional

“A Good Heart van Feargal Sharkey  staat gekerfd in mij geheugen en doet mij weer denken een mooie tijd waarin in ik begonnen ben met schoonmaken. De oude kantine van de Hofstede MTS was een tijdens mijn MAVO tijd op vrijdag mijn vaste afdeling (1 van 20 ) met veel plezier de schoonmaak verzorgd met op de achtergrond de Avond Spits van Frits Spits.

Rond mijn 18de  werkte ik als objectleider, maakte ik deel uit van het specialistenteam, conserveerde vloeren en waste ramen op elke hoogte.

Vier jaar later in 1992 na het afronden van het MMO ( middelbaar middenstand onderwijs ) startte ik fulltime als allround medewerker met de afspraak dat ik een dag in de week op kantoor mocht werken om te werken aan de groei van ons bedrijf. Na een paar jaar werd ik medevennoot  en in 2005 nam ik het bedrijf volledig over van mijn vader.

Het bedrijf dat hij startte in 1971 is inmiddels uitgegroeid tot een allround dienstverlener waarbij we nog steeds het accent leggen op kwaliteit. Het belangrijkste dat ik heb meegekregen van mijn vader is om grenzen te stellen dus met een 800m2 per uur prestatie zal je ons niet zien calculeren. De kwaliteit die wij graag willen leveren en moet behaalt worden met respect voor onze medewerkers. Niets is mooier dan een gelukkige klant en tevreden medewerkers. Daar doen we het voor!

In 2008 heb ik een patent verkregen op een geniaal stukje gereedschap voor de professionele schoonmaakbranche hierin heb ik veel tijd en energie gestoken maar het is me helaas nog niet gelukt op dit product op de markt te brengen. Ons schoonmaakbedrijf en mijn gezin hebben op het moment meer mijn aandacht nodig en hoop op een later moment de ontwikkeling van de “Aquadapter” weer eens op te kunnen pakken.

Schoonmaak bedrijf Adrie Reerink als bedrijf

AREERINK-LG-01

Schoonmaakbedrijf Adrie Reerink is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1971 en inmiddels is uitgegroeid tot een allround dienstverlener in de regio Twente. Met meer dan 45 jaar ervaring kunt u erop rekenen dat wij precies weten hoe we elke schoonmaakklus het beste kunnen aanpakken. Én hoe wij u tegen een gunstig tarief maximale kwaliteit kunnen bieden. Binnen onze aanpak staat het ontzorgen van opdrachtgevers centraal; wij bieden continuïteit, zijn betrokken en hebben echte vakmensen in dienst.
Onze werkvelden: kantoren, uitvaartcentra, sporthallen, kerkgebouwen, musea, non-profit organisaties, schilder- en bouwbedrijven, winkels, auto-en garagebedrijven, Vereniging van Eigenaren, woningcorporaties, gemeenten, industrie, zorg- en medische instellingen en onderwijsinstellingen.

Naast het reguliere schoonmaakwerk, zijn wij gespecialiseerd in glasbewassing, gevelreiniging, zonnepanelenreiniging, graffitiverwijdering, opleveringsschoonmaak, industrieel onderhoud, vloeronderhoud, ontruimingen, interne- en externe verhuizingen, onkruidbestrijding, opschonen en klein onderhoud van tuinen, afvalbeheer, catering, conciërgetaken en calamiteitenreiniging.

Wij hechten veel waarde aan het in ons gestelde vertrouwen. Vandaar dat u zult ervaren dat wij waarmaken wat wij beloven. Afspraak is afspraak.
Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bekijk onze website: www.adriereerink.nl of bel of mail voor een offerte: 074- 242 2020, info@adriereerink.nl

 

Schoonster

Sinds 2010 is ons bedrijf aangesloten bij schoonster een prachtige club ondernemer in de schoonmaak, heel bijzonder hier deel van uit te maken. 20 totaal verschillende ondernemer maar allemaal op hun eigen manier super gemotiveerd bezig met ons schoonmaak vak. We proberen steeds meer samen te werken hebben besloten van ons te laten horen in 2016 wacht maar af !

Kenmerken

De schoonmaakbranche wordt gedomineerd door enkele zeer grote bedrijven. Veel middelgrote en kleinere opdrachtgevers voelen zich echter bij deze grote bedrijven niet thuis. Zij verwachten dat het schoonmaakbedrijf inspeelt op de persoonlijke wensen. Zij kiezen daarom niet voor de laagste prijs, maar voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Kwaliteit als leidraad

De regionale bedrijven die samenwerken binnen Schoonster richten zich vanuit die gewenste aandacht voor kwaliteit op deze opdrachtgevers. Zij streven naar een open relatie en heldere communicatie. Goede schoonmaak begint met goed luisteren naar de wensen van de klant. Niet alleen bij de start, maar ook daarna wordt het schoonmaakprogramma afgestemd op de klant. Dit resulteert in een langdurige en vertrouwde relatie met de opdrachtgever.

Regionaal sterk

Alle bedrijven die samen Schoonster zijn, zijn zelfstandig en sterk binnen een bepaalde regio. Dat biedt vele voordelen voor de klant: omgevingservaring, regionale diepgang, goede bereikbaarheid, korte communicatielijnen, flexibele inzetbaarheid, en direct aanspreekbaar op resultaat.

Voordelig

De beperkingen van het kleinere bedrijf worden opgevangen door de samenwerking in Schoonster. Zo hebben wij een landelijke dekking, kunnen we inspringen voor elkaar als dat nodig is, en hebben wij voor klanten alle specialismen beschikbaar. Daarnaast zorgt onze samenwerking voor professionele vak ontwikkeling. Kortom: u als klant krijgt het beste uit twee werelden: landelijke dekking met regionale diepgang! Kijkt u voor meer informatie en de partners van Schoonster. op de website: nu nog www.schoongroep.nl binnenkort www.schoonster.nl

 

Schoonmaak bedrijf Adrie Reerink

Turbinestraat 46
7556 RB Hengelo (OV)
T 074-242 20 20
info@adriereerink.nl
www.adriereerink.nl

Comments are closed.