Peter Meirik

De Co-Ondernemers

De Co-Ondernemers

Eigenaar

Peter Meirik als persoon

Geboren (1961) in Hengelo en woonachtig in Delden. Peter is getrouwd met Wilma en heeft samen met haar drie zoons. Soms moet je eerst iets heftigs overkomen om inzicht te krijgen in wat je het liefste doet. Een aantal jaren geleden werd ik getroffen door een herseninfarct. Natuurlijk had ik dat liever nooit meegemaakt. Maar ik kan nu zeggen dat het me ook veel heeft gebracht. Ik heb ervaren wat ik écht belangrijk vind in het leven: relaties. Relaties opbouwen met mensen, zodat je elkaar oprecht kunt verder helpen.

Peter is fanatiek sporter, fietser en bezoekt regelmatig de sportschool. Hij heeft de overtuiging dat sport je vele malen sterker maakt.

Ook actief in/lid van:

Peter heeft in zijn carrière veel profijt gehad van diverse vervulde bestuursfuncties bij bijvoorbeeld werkgeversorganisatie MKB Nederland. Door zijn uitgebreide netwerk kan hij snel lijntjes leggen tussen allerlei organisaties en individuen.

Peter Meirik als professional

‘Doe jij nog wel waar je hart ligt?’

Doen waar je hart ligt. Zo belangrijk, maar niet vanzelfsprekend. Door de waan van de dag hebben veel ondernemers te weinig tijd om echt aan hun passie te werken. Doodzonde.
Wat mijn grootste drijfveer is? Ondernemers ontzorgen zodat zij kunnen doen waar hun hart ligt. Dat is dan weer waar mijn hart ligt.

specialiteiten:

+ financieel weer gezond maken van een onderneming
+ herstructureren en reorganiseren van bedrijven
+ persoonlijk begeleiden / coachen van ondernemers

De Co-Ondernemers

Wij weten dat het in je zit.

Wie onderneemt kan áltijd vooruit. Of dat nou over pieken of dalen gaat. Langs financiële, bedrijfskundige of organisatorische vraagstukken. Je baant je weg naar jouw stip aan de horizon.

Welke vorm uitdagingen ook aannemen: jij kan ze naar je eigen hand zetten. Wij zorgen dat je er grip op krijgt én houdt. Zetten daar met onze expertises de schouders onder. Als co-ondernemers in jouw vooruitgang. Vanuit het hoofd en vanuit het hart.

Wij zijn een groep specialisten die zich met allerlei vormen van bedrijfsadvies bezighoudt. Maar… we zijn zelf óók ervaren ondernemers en weten dus heel goed wat jij als ondernemer meemaakt. Je kende ons voorheen misschien als Curafin. Nu herken je ons als de Co-Ondernemers. We gaan zij-aan-zij met jou je ondernemersuitdagingen aan. Altijd gelijkwaardig en altijd volledig betrokken.

De Co-Ondernemers B.V.

Twentepoort West 10
7609 RD  Almelo
Gebouw: Magna Porta
T 088-0507000
info@co-ondernemers.nl
www.co-ondernemers.nl