Patrick Oude Egberink

HOME makelaars

HOME makelaars

Eigenaar

Patrick Oude Egberink als persoon

Ook deze noaber is geboren en getogen in Twente. Heeft onder andere gewoond in Almelo en Enschede en geniet nu al weer jaren van zijn geboortedorp het pittoreske Hertme. Hier woont hij samen met zijn vrouw Karin en 3 kinderen Loïs, Skip en Bobby. Hij is gek op zijn gezin, muziek maken, koken en sinds kort heeft hij het golfspel ontdekt als nieuwe hobby.

Waarom ben je lid van NiB?

Ik ben lid van Noabers in Business om kennis te delen met ondernemers en daardoor breder te kijken. Door de bijeenkomsten blijf ik op de hoogte van wat er speelt en krijg ik inspiratie die ik direct weer om kan zetten in acties voor mijn praktijk. Het is fijn om buiten mijn eigen praktijk in vertrouwen te sparren over vraagstukken met leden die vanuit hun achtergrond met verrassende inzichten komen, waardoor ik zelf ook weer met een andere blik naar een situatie kan kijken.

HOME makelaars

De huizenmarkt zien wij als transactiemarkt van en voor het leven. Waarde kun je daarin hard doorrekenen op basis van een formule, maar waarde wordt ook voor een groot deel bepaald door het gevoel van mensen. Daar zijn geen formules voor en dat vraagt om mensenkennis en inlevingsvermogen.

Verkopen… This is how we do it!

Werken met de pro’s
De mooiste beelden bij jouw verkoopverhaal? Er is geen betere dan onze styliste Compleet Karin & zij werkt exclusief voor HOME makelaars, dus ook voor jou. Zij geeft foto’s die persoonlijke touch!

Het effect van Social Media
Zet je followers in! Creatief en opvallend, dat zijn onze posts over jouw huis. De pre-marketing fase benutten we hier maximaal, waarom? Samen met jou zo veel mogelijk nieuwsgierigheid wekken!

Jouw verhaal staat voorop
En dat verhaal willen we graag leren kennen en delen met de kijkers! Jij weet als geen ander hoe het is om in het huis te wonen dat je nu gaat verkopen. Waarom deze emotie niet gebruiken bij de verkoop van je huis? Juist dat gevoel is bepalend voor de waarde van je huis. Dit is waar onze kracht ligt, waarde met gevoel, en juist daar maken wij het verschil!

Wij zijn № 1, the most respected!
Alles eruit halen, wij verkopen jouw huis alsof we er zelf wonen. Alleen het uiterste voelt voor ons goed en dat maakt onze makelaars Top Ranked Agents. Check de reviews. En ja, dit is onze drive om ook voor jou de grenzen te verleggen!

HOME makelaars

Bornsestraat 58
7556 BG Hengelo (O)
074-7002130
hello@homemakelaars.nl
www.homemakelaars.nl