Selecteer een pagina

Patrick Oude Egberink als persoon

Ook deze noaber is geboren en getogen in Twente. Heeft onder andere gewoond in Almelo en Enschede en geniet nu al weer jaren van zijn geboortedorp het pittoreske Hertme. Hier woont hij samen met zijn vrouw Karin en 3 kinderen Loïs, Skip en Bobby. Hij is gek op zijn gezin, muziek maken, koken en sinds kort heeft hij het golfspel ontdekt als nieuwe hobby.

Patrick als professional

Na een periode van ca 15 jaar bij verschillende makelaarskantoren in Twente als makelaar, directeur en 8 jaar mede-aandeelhouder aan het werk te zijn geweest was het voor Patrick op 1 juli 2015 tijd om helemaal voor zichzelf te beginnen.

Toen hij in contact kwam met het Nationaal Makelaars Collectief was hij  meteen overtuigd van de werkwijze. Niet in het minst omdat met deze formule in erg moeilijke tijden heel goede verkoopresultaten zijn behaald. De uitgekiende en resultaatgerichte aanpak hebben zich ruimschoots bewezen. Hij stond te popelen om voor kopers en verkopers aan de slag te gaan in deze dynamische regio, wat dus nu een feit is met zijn eigen kantoor in Hengelo.

Het Nationaal Makelaars Collectief biedt door zijn landelijk werkende formule de meest complete dienstverlening binnen de makelaardij. Doordat een aantal administratieve handelingen uitgevoerd worden door het hoofdkantoor, heeft Patrick hier in Twente alle tijd om te doen waar hij goed in is: het helpen bij het kopen en verkopen van woningen.
Hij is bevlogen, voelt zich betrokken bij de klant en denkt marketinggericht. Hij weet precies welke aandacht een woning nodig heeft en weet met zijn jarenlange ervaring altijd kansen op succes te creëren.

Ook actief in/lid van:

Netwerkclub ‘Jong ondernemend Hengelo’ , speelt bij een fanfare en zit ook bij een (semi-) professionele  bigband uit Borne. Actief in een kook-club met goede vrienden. Bestuurslid van een plaatselijke stichting.

 

Nationaal Makelaars Collectief Twente als bedrijf

Nationaal Makelaars Collectief Twente is een jong kantoor maar met zeer ervaren medewerkers.  Indien u voor ons kiest, kiest u altijd voor kwaliteit. Wij bieden de meest complete dienstverlening die er binnen de makelaardij te verkrijgen is. Niet voor niets behoren onze verkoopresultaten tot de top in Nederland.

De samenwerking tussen de lokale winkels en de specialisten op het hoofdkantoor is een bewezen succesvol concept. Zo zorgen wij er voor dat ieder facet van het verkooppproces door specialisten wordt uitgevoerd. Want in een markt met veel concurrentie kan alleen de beste winnen!

Wij zorgen voor een complete en professionele presentatie in combinatie met een uitgekiend marketingplan. Wij promoten uw woning niet alleen op Funda maar ook via sociale media, dagbladen en online marketing. Zo bereiken wij maandelijks 900.000 mensen!

Onze dienstverlening is completer, maar niet duurder! Over ons concept valt veel te vertellen, maar dat doen wij graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Nationaal Makelaars Collectief Twente

Bornsestraat 58
7556 BG Hengelo (O)
T 074-7002130
info@namaco-twente.nl
www.namaco-twente.nl