Chris Vedder

Landewé Bike Totaal

Omnichannel expert

Chris Vedder als persoon

Chris is geboren in Huissen (1965), opgegroeid in Brabant en ruim 10 jaar geleden naar het mooie Twente verhuisd. Hij is getrouwd met Natasja en enorm trotse vader van Esmee, Maud, Wouter, Britt en Isa. Zijn grote passies zijn wielrennen, gravellen en fotografie. Hij houdt van het bourgondische leven en rust graag uit op een mooi terras. De Oude Markt is zijn favoriete plek geworden. Naast de enige echte Bossche bol van Jan de Groot is hij fan van appelgebak met slagroom. Chris is een echte “Cyclist”, hij kijkt graag met vrienden naar de koers en is top fan van Wout van Aert.

Ons verhaal

Enschede, midden jaren 20. De textielindustrie floreert en de stad wordt groter. In een normaal woonhuis, op steenworp afstand van de huidige vestiging start Johan Landewé sr. zijn eigen winkel. Veelal ‘s nachts, overdag werkte hij in de fabriek, repareerde hij de fietsen van zijn klanten. Zijn klanten waren blij en tevreden met zijn diensten, hij verkocht goede fietsen, repareerde snel en goed en het bedrijf groeide uit tot een toonaangevende winkel in de fietsretail.

Sindsdien is alles anders maar eigenlijk doen we nog steeds hetzelfde: We leveren goede kwaliteitsfietsen een uitstekende service! Met deze filosofie hebben we, als enige fietsenwinkel in Nederland ooit, twee keer de felbegeerde titel Nederlands fietsenwinkel van het jaar’ gewonnen.

Chris Vedder als professional

Chris heeft uitgebreide marketing- en sales ervaring in de tweewielerbranche, telecombranche, consumentenelektronica, fashion en automotive sector. Hij is omnichannel expert. De tweewielerbranche beleeft het beste decennium (2021-2030) ooit. De toegevoegde waarde van uitstekende service en een fijn persoonlijk contact wordt massaal herontdekt. Enschede is een echte Fietsstad en bruist van de ambities. Samen met de collega’s van Landewe bouwt hij dagelijks verder aan de mooie fietswinkels.

Landewé Bike Totaal

Broekheurnerweg 62,
7513 ES Enschede
053 431 5952
landewe.nl

Wesseler-Nering 20D,
7544 JB Enschede
053 434 0808
landewe.nl