Selecteer een pagina

Julian Rietman als persoon

Julian(1982) kan met recht een techneut in hart en nieren genoemd worden. Van kinds af aan had hij interesse in alles waar een snoer aan zat, van elektra en lampjes tot aan computers. Uiteindelijk heeft hij van computertechniek zijn werk kunnen maken.  Hij is in zijn vrije tijd wekelijks een aantal keren te vinden in de sportschool om fanatiek te fitnessen. Samen met Marijke, waarmee hij meer dan 13 jaar een relatie heeft, wandelt hij veel  in en rondom zijn woonplaats Haaksbergen.  Om de opgedane rust van het wandelen te compenseren kijkt hij graag Formule1 wedstrijden. Hij is fan van coureur Max Verstappen en geniet voor de TV op het puntje van de bank uitbundig van zijn magistrale inhaalmanoeuvres.

Julian Rietman als professional

In 1999 maakte hij kennis met Leppink automatisering, eerst als stagiair van het ROC en later als voltallige medewerker. In 2007 maakte Julian een succesvolle uitstap naar een eigen bedrijf, om in 2013 weer terug te keren naar Leppink als mede-eigenaar. De reden hiervoor: “samen sterker in zakelijke automatisering”. Leppink kan nu een totaalplaatje in de ICT aanbieden. Hoewel Julian nu ondernemer is, is het zijn van een goede techneut voor Julian het belangrijkste. “Als je een goede techneut bent, meedenkt met de klant en de ontwikkelingen in de snel veranderende markt volgt dan vinden de klanten je vanzelf.”

Ook actief in/lid van:

Skybox High6, Ondernemersvereniging De Greune, Business Club Haaksbergen

 

Leppink Automatisering & Computers

De werkzaamheden van Leppink bestaan uit het leveren en onderhoud van computers, ongeacht of dat er nu één is of 60 tegelijk. Ook verkoopt Leppink laptops, tablets en bijbehorende accessoires. Leppink bestaat tegenwoordig uit 13 werknemers en is gesitueerd in een modern pand op bedrijventerrein de Greune.

•    Kantoorautomatisering
•    Cloudoplossingen
•    Beveiliging
•    Telecom (VOIP)
•    Support / hulp aan huis

Leppink Automatisering & Computers

Bouwstraat 27
7483 PE Haaksbergen
T 088-4827888
info@leppink.nl
www.leppink.nl