Helmich Ledeboer

Notariskantoor Ledeboer

Notariskantoor Ledeboer

Eigenaar

Helmich Ledeboer als persoon

Helmich Ledeboer, nazaat van textielindustrieel Abraham Ledeboer en nestor van de Noabers in Business, is geboren in 1955 en heeft 4 kinderen in de leeftijd van 14 tot 26 jaar. Hij is in 2014 hertrouwd met Anouchka, zij is moeder van 3 kinderen. Samen wonen zij in het groene buitengebied van Enschede. Helmich besteedt veel van zijn vrije tijd aan het werken in zijn prachtige tuin. Hij leest graag en bezoekt veelvuldig een cabaret voorstelling. Wie Helmich ontmoet zal kennis maken met zijn positieve levensinstelling en flinke dosis humor.

Ook actief in lid van

In het maatschappelijk verkeer is Helmich vele jaren actief geweest (en nog steeds actief) in besturen zoals die van het Rode Kruis, het Borsthuis (voorloper van Trivium ), de Vrije School, sportverenigingen etc. Er zijn informele contacten met vele zakelijke relaties die als het ware zakelijke vrienden zijn geworden zonder dat zij van de privésfeer deel uitmaken.

Helmich Ledeboer als professional

Hij studeerde in de jaren zeventig en tachtig notarieel- en fiscaal recht aan de Universiteit in Groningen en Amsterdam. Eerste serieuze juridische baan voor Helmich was in 1983 bij een voorloper van Ernst & Young belastingadviseurs te Amsterdam. In 1988 maakte hij de overstap naar het notariaat met vervolgens in 1990 de start van een zelfstandig notariskantoor in Twente met veel aandacht ook voor de fiscale aspecten. Persoonlijke aandacht voor cliënten (en ook persoonlijke aandacht van cliënten richting de notaris), zakelijkheid en een duidelijke prijsstelling zijn speerpunten. Het is de bedoeling dat cliënten en notaris aan het eind van de dag met een goed gevoel naar huis gaan. Helmich Ledeboer is goed in het algemene juridische werk, het oplossen van “gedoe” in zaken en het samenwerken met professionals die werken in beroepen gerelateerd aan het notariaat.

Notariskantoor Ledeboer

Op dit moment wordt het kantoor als zogenaamde eenmanszaak gedreven. Zijn medewerksters zijn natuurlijk onmisbaar. Deze dames zijn professionals en werken circa 15 a 20 jaar op het kantoor. Het zijn deeltijdbanen, in totaal ruim 3 fte. Door het deeltijdwerken is het werken in een team nog veel belangrijker dan alleen bij fulltimers. Het hele notariële rechtsgebied wordt bediend, waarbij steeds de aandacht voor de cliënt centraal staat. Op deze manier kan ook in een prettige sfeer gewerkt worden. Onderscheid met collega kantoren is de gedrevenheid, duidelijkheid, integriteit, normen en waarden en de samenwerking met collega adviseurs.

• Onroerend goed
• Rechtspersonen
• Familierecht

Prins Bernhardplantsoen 200
7551 HT Hengelo
T 074-2561400
info@notariskantoorledeboer.nl
www.notariskantoorledeboer.nl