Selecteer een pagina

Renate Kroeze als persoon

Renate is in 1972 geboren in Delden en, na een onderbreking vanwege de studie, wederom woonachtig in Delden. Zij voelt zich dan ook oprecht verbonden met Delden en Twente.
Sinds 1997 is Renate werkzaam in de advocatuur en vanaf oktober 2011 werkzaam in Hengelo, bij Robers advocaten. Sinds 2014 is zij daar een van de partners. Naast het werk is er altijd tijd voor het gezin. Ze mag graag met de hond wandelen in de prachtige bosrijke omgeving van Delden. Als overige hobby’s gelden dat ze graag kookt, zwemt en haar inline skates aantrekt voor een sportieve rit naar bijvoorbeeld Bentelo of Hengevelde.

Renate Kroeze  als professional

Renate is een integere, harde werker met ruim 24 jaar ervaring, die altijd voor een ander klaar staat en voor die ander het beste resultaat wil bereiken. Ze wil waarmaken wat er is afgesproken. Haar kracht ligt in haar natuurlijke passie voor het arbeidsrecht, welke ervoor zorgt dat ze met veel enthousiasme de verwachting van elke cliënt wil overtreffen. Dit bereikt ze door in een persoonlijk contact met de klant vooraf goed de verschillende mogelijkheden en de uiteindelijk gekozen strategie door te nemen. Ze richt zich actief op ondernemers, bestuurders, directies en afdelingen personeelszaken. Maar ook individuele werknemers worden door haar juridisch ondersteund bij arbeidsrechtelijke kwesties en conflicten.

Ook actief in/lid van

Lid van FBK Businessclub, lid van VNO NCW en lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Nederland (VAAN).

Robers Advocaten

Robers advocaten is een no nonsense advocatenkantoor gevestigd te Hengelo. Wij zijn een compact team van acht collega’s die elk vanuit een eigen professie en met veel plezier Robers advocaten vormen. Korte lijnen en persoonlijk contact is daarbij van belang. U wilt namelijk weten waar u aan toe bent in uw zakelijke en privéleven.

De advocaten zijn allen gespecialiseerd in specifieke rechtsgebieden.
•    Ondernemingsrecht
•    Arbeidsrecht
•    Overheidsrecht
•    Vastgoed

Robers Advocaten

Enschedesestraat 123
7551 EL Hengelo
T 074-290 91 99
r.kroeze@robersadvocaten.nl
www.robersadvocaten.nl