Renate Kroeze

Robers Advocaten

Robers Advocaten

Advocaat arbeidsrecht/eigenaar advocatenkantoor

Renate Kroeze als persoon

Renate is in 1972 geboren in Delden en, na een onderbreking vanwege de studie, wederom woonachtig in Delden. Zij voelt zich dan ook oprecht verbonden met Delden en Twente.

Sinds 1997 is Renate werkzaam in de advocatuur en vanaf oktober 2011 werkzaam in Hengelo, bij Robers advocaten. Sinds 2014 is zij daar een van de partners. Naast het werk is er altijd tijd voor het gezin. Ze mag graag met de hond wandelen in de prachtige bosrijke omgeving van Delden. Als overige hobby’s gelden dat ze graag kookt, zwemt en haar inline skates aantrekt voor een sportieve rit naar bijvoorbeeld Bentelo of Hengevelde.

Renate Kroeze als professional

Renate is een integere, harde werker met ruim 24 jaar ervaring, die altijd voor een ander klaar staat en voor die ander het beste resultaat wil bereiken. Ze wil waarmaken wat er is afgesproken. Haar kracht ligt in haar natuurlijke passie voor het arbeidsrecht, welke ervoor zorgt dat ze met veel enthousiasme de verwachting van elke cliënt wil overtreffen. Dit bereikt ze door in een persoonlijk contact met de klant vooraf goed de verschillende mogelijkheden en de uiteindelijk gekozen strategie door te nemen. Ze richt zich actief op ondernemers, bestuurders, directies en afdelingen personeelszaken. Maar ook individuele werknemers worden door haar juridisch ondersteund bij arbeidsrechtelijke kwesties en conflicten.
1. lid van de Raad van Toezicht van Labpon in Hengelo,
2. lid van de Raad van Toezicht van Stichting OPONOA (gemeente Berkelland) en
3. lid van de Raad van commissarissen van Wonen Delden

Waarom ben je lid van NiB?

Noabers brengt mij energie, kennis, maar ook veel plezier. Het is een hechte club van ondernemers die mooie ondernemingen leiden, maar ook oog hebben voor elkaar en de mens achter de onderneming. Er wordt geholpen waar nodig en adviezen worden (gevraagd en ongevraagd) gegeven. Onze lijfspreuk “met mekoar, en veur mekoar” is ons echt op het lijf geschreven. We houden elkaar scherp en delen ook onze successen of juist de mindere successen.

Robers Advocaten

Wij houden ons als advocaten bezig met verschillende rechtsgebieden en dan met name de rechtsgebieden waar veel ondernemers tegen aan lopen, zoals het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht, maar ook het vastgoedrecht en het bestuursrecht (waaronder het omgevingsrecht). Daarnaast hebben we een faillissementspraktijk, en houdt een collega zoch bezig met de schuldsaneringen en ook schuldhulpregelingen.

Enschedesestraat 123, 7551 EL Hengelo
06 – 304 52 757
r.kroeze@robersadvocaten.nl