Twan Eshuis

ARTICA

Commercieel Manager / Lid MT

Twan Eshuis als professional

Commercieel eindverantwoordelijk binnen ARTICA, focus op newbusiness en commercieel begeleiden collega’s.

  • Voorzitter Zwem- en polovereniging De Dinkel Denekamp.
  • Bestuurslid Netwerkorganisatie IKT Oldenzaal

Waarom ben je lid van NiB?

Ik ben lid van NiB om mijn kennis te delen en te leren van de overige leden. Tevens vergroot het mijn netwerk die ik vervolgens kan gebruiken bv voor het vinden van nieuwe collega’s of relaties. Daarnaast is het ook een hechte en zeer gezellige groep.

Succesverhaal: Via de NiB aan nieuwe collega gekregen, online marketeer.

ARTICA

Creativiteit. Het maakt het verschil, hoe groot of klein je ook bent. Of je nou koekjes wil verkopen of de wereld mooier wil maken. Een internationale corporate bent of die ambitieuze slager op de hoek. Creativiteit maakt het verschil. En vanuit het oosten maken wij voor jóu het verschil.

Reken niet alleen op goede ideeën. Want bang voor vieze handen zijn we niet. Creativiteit is immers óók creatie. We bouwen merken door écht te bouwen. Ons track-record spreekt voor zich: met onze creativiteit kun je zaken doen. Maar dat kunnen we alleen als je ons dicht bij je laat en we samen optrekken. Het maakt waarom klanten óf geweldig goed bij ons passen. Of geweldig niet. En dat mag.

Of het nou gaat om doordachte positioneringen, gekke roadshows, slimme social campagnes of buitengewone beursstands… creativiteit hebben we, de rest maken we. Dus ben jij toe aan een frisse wind? Omdat je gelooft dat dát voor jouw business het verschil kan maken? Dan is het voor jou nu de hoogste tijd om te kiezen. Voor creativiteit uit het oosten.

Oldenzaalsestraat 21
7631 CT   Ootmarsum
0541-680666
tes@artica.nl
www.artica.nl