Selecteer een pagina

Ton Veldscholte als persoon

Ton is in 1960 geboren in Hengelo, is getrouwd en heeft 2 inmiddels uitgevlogen kinderen.  Nog steeds is hij woonachtig in het mooie Hengelo daar waar hij  graag fietst en fanatiek volleybalt. Hoewel hij door zijn teamgenoten wordt geroemd om zijn sprongkracht blijft Ton in het dagelijks leven graag met beide voeten op de grond.  Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg is een uitspraak die Ton goed begrepen heeft. Kwaliteit van leven staat hoog in het vaandel bij Ton en het vinden van een goede balans tussen werk en privé is voor hem belangrijk.

Ton Veldscholte als professional

Sociaal ondernemer in hart en nieren. Specialist op het gebied van sociale zekerheid en HRM in de breedste zin van het woord. Ton heeft sociaal verzekeringsrecht en HRM gestudeerd en zit sinds 1981 in het vak.  Begonnen als procesbegeleider uitkeringen bij het UWV in Twente om daarna als coach aan de slag  te gaan bij Achmea/Argnoaut. Daarna is de overstap gemaakt naar Arbodienst Assist Verzuim om vervolgens in 2012 in zijn huidige functie van directeur bij AT groep Personeel in Oldenzaal aan de slag te gaan. Altijd fanatiek en met een frisse blik gooit Ton graag de spreekwoordelijke knuppel in het hoederhok.

Ook actief in/lid van:

BST HVV Tubantia, MKB Twente, FC Twente, IKT, Boeskoolfonds Oldenzaal, Stichting Oldenzaal aan de Slag

 

At groep personeel als bedrijf

At.groep is een toonaangevend bedrijf dat mensen zo goed mogelijk ondersteunt en begeleidt bij vraagstukken op gebied van personeel, zorg en werk.7 vestigingen : Oldenzaal, Enschede, Doetinchem, Deventer, Almelo, Rijswijk, Apeldoorn. Totaal aan medewerkers 83 At.groep streeft ernaar om het meest toonaangevende bedrijf te zijn dat mensen zo goed mogelijk ondersteunt en begeleidt bij vraagstukken op het gebied van personeel, zorg en werk. Dit doen we door een multidisciplinaire aanpak te hanteren en praktisch mee te denken. We vervullen een 1-loketfunctie voor alles en iedereen die te maken heeft met arbeidsbemiddeling en zorg. We ondersteunen werkgever, werknemer, hulpbehoevende en uitkeringsgerechtigde in deze situatie en vinden het belangrijk dat er duurzame en maatwerkgerichte resultaten worden geboekt. We zijn innovatief in een steeds veranderende markt. Intern hanteren we een ketenaanpak, waarbij we met onze bedrijfsonderdelen nauw samenwerken en kennis en contacten delen. We hechten veel waarde aan deze sterke synergie en het grote netwerk dat we hierdoor tot onze beschikking hebben. Hierdoor zijn we in staat om effectief en kwalitatief te kunnen anticiperen op vraagstukken voor werk en zorg. We zijn gedreven om in deze tijd, waarin de overheid bezuinigt op het gebied van arbeidsbemiddeling en zorg, toch te blijven staan voor onze doelgroep! We ondersteunen werkgever, werknemer, hulpbehoevende en uitkeringsgerechtigde in hun situatie. Hierbij vinden we belangrijk dat we niet alleen vanuit één gebied handelen, maar vanuit de gehele keten bekijken waar we van toegevoegde waarde kunnen zijn. Vanuit onze keten aan diensten bieden we een volledige en sterke aanpak om in te spelen op de behoefte en kunnen we verrassend effectief te werk gaan.

•    Re-integratie
•    Arbeidskundig onderzoek
•    Outplacement
•    Casemanagement
•    Arbodienst

At groep Personeel

Lübeckstraat 1
7575 EE Oldenzaal
T 0541-537283
info@at-groep.nl
www.at-groep.nl