Chris Vedder

CycloVriend

Sales Manager

Chris Vedder als persoon

Chris is geboren in Huissen (1965), opgegroeid in Brabant en ruim 13 jaar geleden naar het mooie Twente verhuisd. Hij is getrouwd met Natasja en enorm trotse vader van Esmee, Maud, Wouter, Britt en Isa. Zijn grote passies zijn wielrennen, gravellen en fotografie. Hij houdt van het bourgondische leven en rust graag uit op een mooi terras. De Oude Markt is zijn favoriete plek geworden. Naast de enige echte Bossche bol van Jan de Groot is hij fan van appelgebak met slagroom. Chris is een echte “Cyclist”, hij kijkt graag met vrienden naar de koers en is top fan van Wout van Aert.

Over CycloVriend

CycloVriend is een trots en ambitieus familiebedrijf. We zijn ontstaan uit een fietsenwinkel in Opmeer, geopend in 1972. Inmiddels zijn we veel meer dan die ene winkel. We zijn uitgegroeid tot een bedrijvengroep. Elk bedrijf heeft een eigen dienst en uniek specialisme. Maar het draait altijd om fietsen. En de mensen die er met de fiets op uit gaan.

Het is ons doel om iedereen met plezier te laten fietsen. We bieden alle mogelijkheden en brengen alles bij elkaar. Zodat iedereen kan fietsen. Altijd. Overal. En op elke denkbare manier.

Voor details, zie https://cyclovriend.nl

Chris Vedder als professional

Chris heeft uitgebreide marketing- en sales ervaring in de tweewielerbranche, telecombranche, consumentenelektronica, fashion en automotive sector. Hij is omnichannel en social selling expert. De tweewielerbranche beleeft het beste decennium (2021-2030) ooit.

“CycloVriend heeft alle zakelijke activiteiten op een fraaie locatie aan de A2 in Utrecht geconcentreerd. Van daaruit gaan we ondernemers, overheden en werknemers enthousiasmeren om (nog meer) te gaan fietsen. Een te gekke uitdaging in een marktsegment dat de komende jaren extra veel kansen biedt.”

CycloVriend B.V.

Savannahweg 65
3542 AW Utrecht
M: 0657646464
E: chris@cyclovriend.nl