Mirjam Oonk

Demcon Production

Demcon Production

Manager Supply chain

Mirjam Oonk als persoon

Als enthousiaste en waardegedreven professional ben ik actief in het vakgebied supply chain. Na de afronding van mijn opleiding Technische bedrijfskunde op de UT ben ik mijn carrière gestart in de hightech industrie in Twente. Met nog een vervolgopleiding aan de TIAS business school richting supply chain management heb ik dit vakgebied niet meer verlaten en de regio Twente ook niet. Met mijn inzet als professional wil ik mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de industrie in deze omgeving. Mijn kracht zit in het vertalen van concepten naar praktijk en begeleiding in procesoptimalisaties. Ik doe dit met veel passie, energie en altijd samen, in verbinding met elkaar. Want alleen samen staan we sterk.

Demcon production realiseert high-tech producten en complexe systemen. Dat doen ze als volwaardige partner voor klanten met een industrialisatie- of productievraagstuk in markten zoals life sciences & health, hightech, defense & security en industrial systems. Demcon production is onderdeel van de Demcon group. De bedrijven die onderdeel uitmaken van de Demcon group ontwikkelen, produceren en leveren hoogwaardige technologie en innovatieve producten. Dat doen ze voor maatschappelijke uitdagingen in diverse markten.

Als verantwoordelijke voor supply chain en lid van het MT van Demcon production draag ik bij aan de ontwikkeling van het Productie en supply chain DNA binnen Demcon. Een prachtige missie waar ik mijn energie zeker in kwijt kan. Tevens coach ik binnen de organisatie veelal jonge leidinggevenden en professionals in hun loopbaan.

Noabers in Business

Het ondernemerschap, netwerken en ‘samen zijn we sterk’ zijn voor mij de motivatie geweest om aan te sluiten bij de Noabers. NIB biedt voor mij de ideale gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, elkaar te inspireren en te informeren met kennis en visie over diverse thema’s die ons als ondernemer bezighouden en elkaar bijstaan in raad en daad. Echte ondernemers die bruisen van energie, die bereidt zijn elkaar te helpen en dit op een informele en gezellige manier doen. Voor mij echt Noaberschap dus!