Han Evers

Evers Assurantiën

Evers Assurantiën

Eigenaar

Han Evers als persoon

Geboren (1960) en getogen Deldenaar, getrouwd met Jolinda, trotste vader van één zoon en 2 dochters en baasje van hond Doodle. Hij geniet als Bourgondiër van een goed glas wijn, een lekker biertje en lekker eten en daarnaast van vele andere dingen, in het bijzonder van de golfsport, mountainbiken, wielrennen en wintersport, maar ook van het Carnavalsfeest en Sint Nicolaasfeest. Hij wordt blij van vrolijke mensen en van muziek

Han Evers als professional

Is in 1983 in Oldenzaal in het assurantievak begonnen als binnen-/buitendienstmedewerker en is in 1986 als buitendienstmedewerker in Lochem gaan werken bij een volmachtkantoor. In 1992 is hij samen met Jolinda gestart met hun eigen onderneming, door het assurantiekantoor Evers over te nemen. Inmiddels bestaat het kantoor al meer dan 115 jaar en behoort het tot de ca. 10 oudste kantoren in Nederland. Han is het “gezicht’ van het bedrijf. Hij geniet ervan om zaken voor anderen goed te regelen en denkt creatief in oplossingen vanuit zijn vakmanschap.

Zijn kracht ligt in het verbinden van mensen en hij heeft hiertoe in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd. Han is als Register Pensioenadviseur gespecialiseerd op het gebied van pensioenen, zowel individueel, voor de DGA, als ook op het gebied van collectieve pensioenregelingen. Ook voor ingewikkelde pensioenvraagstukken wordt hij regelmatig als adviseur gevraagd een oplossing te bedenken. Verder geeft hij adviezen op het gebied van Risk Management aan bedrijven, door middel van de scans die hij hiervoor heeft ontwikkeld.

Evers Assurantiën als bedrijf

Evers Assurantiën is een Advieskantoor op het gebied van financiële dienstverlening en is gevestigd in het centrum van Delden. Het bedrijf kent 6 medewerkers en zorgt naast de advisering ook voor de bemiddeling in producten bij verzekeraars en banken, alsmede de nazorg op de afgesloten producten.

Het is de missie van Evers Assurantiën om hun klanten vanuit een betrokken visie, financiële rust te bezorgen.

Evers Assurantiën kan voor haar ca. 300 zakelijke en 1000 particuliere relaties voor zo’n 100 verzekeraars bemiddelen, hetgeen er voor zorgt dat ze haar klanten op ieder gebied kan ontzorgen. De hoge mate van vakkennis in combinatie met het creatieve vermogen van de medewerkers, zorgt voor oplossingen die klanten graag zien. De klanten van Evers Assurantiën waarderen de persoonlijke aandacht die ze krijgen en de betrokkenheid van de medewerkers. Als pluspunt wordt verder genoemd dat zij hun afspraken nakomen.
Het kantoor heeft als ongebonden bemiddelaar vergunningen van de AFM om te adviseren en te bemiddelen in: Schadeverzekeringen

• Schadeverzekeringen
• Levensverzekeringen
• Hypothecair Krediet
• Consumptief Krediet
• Spaarrekeningen
• Betaalrekeningen
• Beleggingsobjecten.

Evers Assurantiën
Kortestraat 4, Delden

T 074 376 5111

Info@eversdelden.nl
www.eversdelden.nl