Jeroen Veenstra

Velo van der Bij B.V.

Velo van der Bij B.V.

Eigenaar/directeur

Jeroen Veenstra als persoon

Bij Velo van der Bij ben ik naast dat ik eigenaar ben ook de bedrijfsleider. Dit betekent dat ik ervoor zorg dat alle dagelijkse werkzaamheden in goede orde verlopen.

Bij de Twentse Energie Groep ben ik alleen de eigenaar, de verantwoordelijkheid van de dagelijkse werkzaamheden valt onder leiding van de bedrijfsleider van de Twentse Energie Groep.

Daarnaast ben ik ook sociaal erg betrokken o.a. bij de voetbalclub CVV Sparta in Enschede en ik zit in het bestuur van de Ondernemersvereniging van De Reulver in Enschede

Waarom ben je lid van NiB?

Ik ben lid van NiB omdat de kracht van een netwerk voornamelijk zit in het delen van kennis en bij voldoende vertrouwen ook contacten. Wederkerigheid is mooi maar geen must. Het is een fijne en loyale club met ondernemers waar ik veel energie uit haal.

Velo van der Bij is een totaalinstallateur waarbij wij alle gebouw gerelateerde techniek kunnen verzorgen. Je kunt dan denken aan: Elektra techniek, Domotica, Water- en Gastechniek, Warmtepomp installaties, Airconditioning, CV ketels en Cv installaties, luchtbehandeling en nog veel meer.
Ons installatiebedrijf werkt voor woningbouwverenigingen o.a. Welbions, De Veste, Domijn, WBO, Ons Huis en de Woonplaats, Diverse VVE’s, Diverse Zorgcentra, div. aannemers, Gemeentelijke instellingen, Politie Regio Twente, div. scholen, kerken, bedrijven en particulieren.
Velo van der Bij is opgericht door mijn vader in 1979 nadat ik zelf jarenlang zelf als monteur voor mijn vader heb gewerkt heb ik in 2001 bedrijf overgenomen.

De Twentse Energie Groep heb ik in 2009 opgericht om een antwoord te bieden aan de verduurzaming van Nederland. Bij de Twentse Energie Groep focussen wij op het installeren van: LED-verlichting, Laadpalen voor elektrische auto’s en Zonnepanelen.

Velo van der Bij en de Twentse Energie Groep hebben gezamenlijk 50+ medewerkers.

Installatiebedrijf Velo van der Bij B.V.
De Reulver 26
7544 RT Enschede
T 053-4337031
info@velovanderbij.nl
www.velovanderbij.nl