Marko van den Berg

Montix, digital agency

Eigenaar

Marko van den Berg als professional

Ik houd me bezig met adviseren en samenstellen strategische aanpak voor zowel de techniek, creatie als de digital marketing. Daarnaast ook met het intern begeleiden zodat collega’s hun taken optimaal kunnen uitvoeren.

Naast Montix zijn er een aantal aanvullende bedrijfsactiviteiten waar ik je graag meer over vertel.

Waarom ben je lid van NiB?

De Noabers in Business is een goed georganiseerde netwerkclub die op informele wijze middels uitwisseling van kennis elkaar verder helpt. Het is mooi om snel en goed vanuit je netwerk antwoord te krijgen op vragen die niet jouw vakgebied zijn maar wel essentieel zijn voor je bedrijfsvoering. Daarnaast zijn ontwikkelingen in andere branches zeer relevant om bijvoorbeeld marktontwikkelingen in het algemeen te kunnen volgen en interpreteren. Door de gestructureerde bijeenkomsten en informele activiteiten wordt het onderlinge contact gestimuleerd en leer je elkaar goed kennen. Dit netwerk verrijkt mijn kennis.

Montix, digital agency

OVER MONTIX
Als fullservice internetbureau hebben wij de kennis in huis om je te adviseren en begeleiden en waar nodig in de uitvoering te ondersteunen.
Montix is de Supportive Digital Agency die jou ondersteunt bij het realiseren van jouw online doelen.

WAAROM MONTIX DIT DOET
De wereld is dynamisch en zit vol veranderingen. In deze dynamiek zitten juist ook de nieuwe kansen voor jouw bedrijf. Het is essentieel om flexibel te blijven en in te springen op deze marktontwikkelingen. Een goede strategie nu, moet dan ook in de loop van de tijd worden bijgestuurd. Daarom werken we bij Montix met flexibele middelen en processen gericht op de middellange en lange termijn.
Naast dat we graag transparant zijn, weten we ook dat jij de echte expert bent in jouw branche. Daarom betrekken wij jou bij het proces. Jij zult als eerste op de hoogte zijn van de marktveranderingen binnen jouw branche. Dit is waarom een samenwerking als partners van belang is. Door onze en jouw vakkennis te combineren, creëren we samen kansen om te groeien.

HOE DOET MONTIX DIT?
Door centraal alles onder één dak te hebben, helpen wij jou verder. Echt online impact maken voor jouw organisatie voor de middellange en lange termijn.
Montix doet dit door procesmatig te werken. De juiste strategieën koppelen we aan jouw vraagstuk en we gaan hiermee aan de slag. Door de regie te nemen over jouw online activiteiten tillen wij jouw bedrijf naar een hoger niveau. Jou betrekken in het proces maakt Montix de ideale partner en het verlengstuk van jouw organisatie.

WAT DOET MONTIX IN DE PRAKTIJK?
Van online uitingen tot hosting, van strategie tot design en webdevelopment, van social media posts tot SEA, van SEO tot updates. Montix helpt je van A tot Web en daar voorbij. Hiervoor kun je terecht bij Montix als één centraal aanspreekpunt.

Zo krijg en houd je grip!

Montix Internetbureau

Rigtersbleek Aalten 4 – 108
7521 RB Enschede
053 750 30 30
06 240 88 361
marko@montix.nl
montix.nl