Julian Rietman

PartnerUp

PartnerUp

Senior Sales Executive

Julian Rietman als persoon

Julian(1982) kan met recht een techneut in hart en nieren genoemd worden. Van kinds af aan had hij interesse in alles waar een snoer aan zat, van elektra en lampjes tot aan computers. Uiteindelijk heeft hij van computertechniek zijn werk kunnen maken. Hij is in zijn vrije tijd wekelijks een aantal keren te vinden in de sportschool om fanatiek te fitnessen. Samen met Marijke, waarmee hij meer dan 16 jaar een relatie heeft, wandelt hij veel in en rondom zijn woonplaats Nijverdal. Om de opgedane rust van het wandelen te compenseren kijkt hij graag Formule1 wedstrijden. Hij is fan van coureur Max Verstappen en geniet voor de TV op het puntje van de bank uitbundig van zijn magistrale inhaalmanoeuvres.

Verantwoordelijk voor het adviseren van een dienstportfolio onze klanten waar cybersecurity en NiS2 voorop staan.

  • MT-lid

Waarom ben je lid van NiB?

De Noabers geven met telkens weer nieuwe inzichten en energie waar ik in mijn dagelijkse werkzaamheden voordeel bij heb. Onze leden hebben verschillende achtergronden en expertisegebieden, waardoor ze waardevolle informatie en advies kunnen delen. Daarnaast zijn de bezoekers, gastsprekers en bedrijfsbezoeken een waardevolle manier om nieuwe mensen te kunnen ontmoeten. Ook zijn de uitjes, borrels en reisjes meer dan gezellig.

PartnerUp

Wij bedenken, bouwen en beheren krachtige en essentiële IT-systemen, systemen die zijn afgestemd op de business behoeften van jou. Samen excelleren in voorsprong