Walijne Schoenmaker

Podotherapie Oost-Nederland

Podotherapie Oost-Nederland

Eigenaar

Walijne Schoenmaker als persoon

Als eigenaar van Podotherapie Oost-Nederland en als podotherapeut in deze praktijk zorg ik met mijn
team voor alle voeten in Oost-Nederland. Ik onderzoek en behandel zelf patiënten, organiseer de
dagelijkse gang van zaken op de verschillende locaties, zorg samen met mijn team voor een mooi
netwerk aan samenwerkingspartners om de voetzorg voor onze patiënten zo optimaal mogelijk te
organiseren.

Waarom ben je lid van NiB?

Ik ben lid van Noabers in Business om kennis te delen met ondernemers en daardoor breder te kijken. Door de bijeenkomsten blijf ik op de hoogte van wat er speelt en krijg ik inspiratie die ik direct weer om kan zetten in acties voor mijn praktijk. Het is fijn om buiten mijn eigen praktijk in vertrouwen te sparren over vraagstukken met leden die vanuit hun achtergrond met verrassende inzichten komen, waardoor ik zelf ook weer met een andere blik naar een situatie kan kijken.

Podotherapie Oost-Nederland

Podotherapie Oost-Nederland onderzoekt en behandelt voeten, enkels, knieën, heupen en rug, om iedereen zonder klachten en vrij te laten bewegen. Samen met de patiënt zorgen zij ervoor om iedereen zo optimaal mogelijk te laten staan, lopen, rennen en sporten.

Podotherapie Oost-Nederland heeft verschillende locaties in Oost-Nederland en zij werken in een team van podotherapeuten, podotherapie-assistenten, technisch assistenten en secretarieel medewerkers ieder met hun eigen aandachtgebied en expertise. Daarnaast hebben zijn nauwe samenwerking met verschillende andere zorgverleners. Zo zorgen zij samen voor efficiënte, zinnige en doelmatige zorg.

Zij bieden podotherapie aan in de ruimste zin van het woord. Alle verschillende voetklachten en samenhangende houdingsklachten kunnen door hen onderzocht worden. Hiervoor hebben zij verschillende aanvullende onderzoekstechnieken en onderzoeksinstrumenten tot hun beschikking. Tijdens het podotherapeutisch onderzoek wordt de voetstand en voetfunctie in relatie tot de rest van het lichaam in kaart gebracht en achterhalen van de oorzaak van de klacht. Ook zien zij mensen zonder klachten omdat zij ook preventief veel kunnen betekenen. Goede voorlichting en een passend advies op maat kan veel problemen voorkomen, maar ook oplossen.

Podotherapie Oost-Nederland behandelt alle voorkomende klachten aan voeten, tenen, en nagels en klachten in de rest van het lichaam die door voet-, teen- en nagelcorrectie beïnvloed kunnen worden. De verschillende therapieën worden in de eigen praktijk en op maat gemaakt.

Wil je Podotherapie Oost-Nederland beter leren kennen? Kijk dan eens op www.podotherapie.org, daar vind je, naast veel meer informatie, een kort filmpje over de dagelijkse praktijk van de podotherapeut. Ook kun je hen volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Podotherapie Oost-Nederland
Emmastraat 177
7513 BC Enschede
08 50068400
oostnederland@podotherapie.org
www.podotherapie.org