Gerard Haagsma

Second Home Invest

Second Home Invest

Directeur/Eigenaar

Gerard Haagsma als persoon

Gerard houdt zich binnen Second Home Invest voornamelijk bezig met de commerciële kant en de marketing; persoonlijk contact met de klanten maar ook met resorts waar zij voor bemiddelen. Daarnaast kijken zij continue hoe ze de marketingmix optimaal kunnen inzetten om de resorts en projecten te promoten, bij voorkeur in samenwerking met andere Noabers.

Gerard en Paulien vinden het geweldig om klanten te helpen aan hun droomwoning in Portugal en Spanje. Daarnaast ligt hun hart ook bij de allerarmsten in de wereld. Het geeft hen veel voldoening om ook deze mensen ook aan een woning te kunnen helpen. Zij zijn daarom Duurzaam Partner van Stichting HomePlan. Dit is een kleinschalige stichting die zich in zet voor de bouw van een huis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika. Samen met lokale partner organisaties bouwt Stichting HomePlan aan de toekomst van deze mensen.

Waarom ben je lid van NiB?

Gerard is lid van Noabers in Business om met regelmaat andere ondernemers uit de regio te ontmoeten en verhalen en ervaringen uit te wisselen. Hier hoor je de actualiteiten en ervaringen uit allemaal verschillende branches. Daarnaast is het fijn om te weten dat je altijd een Noaber kan raadplegen voor advies op het vlak waar hij/zij specialist is.

Gerard heeft zelf ook al enkele Noabers kunnen helpen aan advocaten en fiscalisten uit ons Portugese netwerk bij de aankoop en verkoop van hun vakantiewoning.

De digitale markering doen zij via de Noaber Marko van den Berg en zijn team van Montix. Zij kennen ons en onze producten als geen andere en we hebben een mooi resultaat neergezet om onze kosten voor Google-advertising te reduceren door meer in te zetten op organische vindbaarheid in plaats van advertising.

Second Home Invest

Gerard is opgegroeid in Drente en in 2007 verhuisd van Drente naar Twente. Qua cultuur lijkt dit niet zo’n groot verschil maar het is toch gebleken dat de Twentenaren meer genieten. Gerard is getrouwd met Paulien waarmee hij samen een bedrijf heeft. Elke dag samenwerken heeft zo z’n uitdagingen maar ook veel voordelen als we voor ons werk samen op reis zijn om de resorts in Portugal en Spanje te bezoeken.

Gerard is samen met zijn vrouw Paulien eigenaar van Second Home Invest en al ruim tien jaar de persoonlijke en betrouwbare partner voor hun klanten bij de aankoop van exclusieve vakantieappartementen in binnen- en buitenland. Zij weten door hun ervaring precies waar ze op moeten letten bij het selecteren van projecten. Hun kracht zit hem niet alleen in het selecteren van hoogwaardige, betrouwbare nieuwbouwprojecten in Portugal en Spanje, maar vooral ook in het vanuit Nederland persoonlijk adviseren en begeleiden van kopers.