Jeroen Bos

Sotto il Tappo

Sotto il Tappo

Eigenaar

Jeroen Bos als persoon

Als Sotto il Tappo begeleidt ik MKB, ondernemers en zzp-ers door middel van coaching in gastvrijheid, kwalitatief en commercieel gericht denken. Daarnaast organiseer en begeleid ik wijnreizen met groepen naar diverse plaatsen in Europa; Wijn, cultuur, geschiedenis van de regio.
Tevens werk ik samen met wijnbedrijf Kortegarde en stel hier mede het wijnassortiment samen om deze te verkopen in de gastronomie en consumenten.

Gastdocent bij ROC Midden Nederland te Nieuwegein.
Gastdocent bij Deltion College te Zwolle.

Waarom ben je lid van NiB?

Bij de Noabers ben ik graag omdat zij mij hebben geleerd dat je niets alleen kan. Noaberschap is een zwaar wegende drijfveer bij onze Businessclub. Het gaat om elkaar, de mensen, de verhalen, de ervaringen waar een ieder rijker en wijzer van wordt. Met vraagstukken elkaar ‘vort’ helpen, problemen delen. Dat is waar het om gaat. Samen mooie momenten maken en delen.

Na bezoek in Toscane met de groep om bij deze onderneemster met een mooi Agriturismo Fattoria Lavacchio, te gaan kijken komen we uiteindelijk thuis met een wijn die onze Noabers representeerd; samen samengesteld, geproefd en goed bevonden. ‘Met mekaar, veur elkaar’

Sotto il Tappo

Coaching, Gastvrijheid, Wijn
Coaching: (JTI) voor MKB, directie, leidinggevenden, personeel
Gastvrijheid: Gastvrijheid en verkoop trainingen voor gehele operaties / teams
Wijn: Wijnreizen binnen Europa bijvoorbeeld Italië, Spanje, Frankrijk, Nederland, Portugal