Ron Wolbert

Wolbert Advies & BouwRegie

Wolbert Advies & BouwRegie

Directeur

Ron Wolbert als persoon

Ron is een geboren en getogen Oldenzaler, een echte Bourgondiër die zich thuis voelt in het stadke van plezeer. Inmiddels is hij de vijftig gepasseerd en het enige waar je dat aan kunt merken is het stuk levenservaring dat hij inmiddels op zak heeft. Samen met zijn vrouw Twanneke heeft Ron drie kinderen: Mart, Jaap en Maud. Uitgaan, tennis, hardlopen en fitness doet hij om gezond te blijven. Op de spaarzame momenten dat Ron echt tijd over heeft, geniet hij van het golfspel.

Ron Wolbert als professional

Na een dubbele studie op de HTS Bouw en Civiel heeft Ron ervaring opgedaan binnen drie bouwbedrijven. In die ruim 25 jaar heeft hij vanaf onderaan de ladder diverse functies in het bouwbedrijf bekleed met als laatste (huidige) functie die van (algemeen) directeur. Dat hij alle facetten binnen de bouw zelf doorlopen heeft ervaart Ron als van een grote toegevoegde waarde. Door de jaren heen, en vooral tijdens de laatste jaren, heeft hij ontdekt en ondervonden dat marketing en innovatie de toekomst hebben binnen het nieuwe bouwen. De focus op deze manier vasthouden zorgt ervoor dat bouwbedrijven meer toegevoegde waarde kunnen bieden.

Ook actief in/lid van

Mediator bij ‘’vastgelopen’’ projecten.
‘Lionsclub’ in Hengelo en ‘OOS Klaviertje Vier’ in Oldenzaal.

Waarom ben je lid van NiB?

Kennis en ervaring delen maar ook directe en indirecte leads. Een moois succesverhaal is de totale begeleiding en ondersteuning leveren bij een groot project in Zwolle.

Wolbert Advies & BouwRegie

Volledige begeleiding en ondersteuning van nieuwbouw/verbouw bouwprojecten zowel in de zakelijke als particuliere markt.