Selecteer een pagina

Ron Wolbert als persoon

Ron is een geboren en getogen Oldenzaler, een echte Bourgondiër die zich thuis voelt in het stadke van plezeer. Inmiddels is hij de vijftig gepasseerd en het enige waar je dat aan kunt merken is het stuk levenservaring dat hij inmiddels op zak heeft. Samen met zijn vrouw Twanneke heeft Ron drie kinderen: Mart, Jaap en Maud. Uitgaan, tennis, hardlopen en fitness doet hij om gezond te blijven. Op de spaarzame momenten dat Ron echt tijd over heeft, geniet hij van het golfspel.

Ron Wolbert als professional

Na een dubbele studie op de HTS Bouw en Civiel heeft Ron ervaring opgedaan binnen drie bouwbedrijven. In die ruim 25 jaar heeft hij vanaf onderaan de ladder diverse functies in het bouwbedrijf bekleed met als laatste (huidige) functie die van (algemeen) directeur. Dat hij alle facetten binnen de bouw zelf doorlopen heeft ervaart Ron als van een grote toegevoegde waarde. Door de jaren heen, en vooral tijdens de laatste jaren, heeft hij  ontdekt en ondervonden dat marketing en innovatie de toekomst hebben binnen het nieuwe bouwen. De focus op deze manier vasthouden zorgt ervoor dat bouwbedrijven meer toegevoegde waarde kunnen bieden.

Ook actief in/lid van

‘Lionsclub’ in Hengelo en ‘OOS Klaviertje Vier’ in Oldenzaal.

Wolbert BouwRegie

Wie mag het werk gaan bouwen tegen welke condities? Met onze kostendeskundigheid zorgen wij voor realistische, maar wel zo gunstig mogelijke condities. Partijen worden niet alleen geselecteerd op prijs, maar ook op het totaal (kwaliteit, levensduur en expertise). Wij zijn uw adviseur in het organiseren en begeleiden van de gunning en de gesprekken met de diverse partijen. Wij zorgen voor sluitende afspraken met de uitvoerende partijen.

Wolbert BouwRegie

Emmastraat 30
7573 BB Oldenzaal
m 06- 579 795 26
t 0541- 58 47 89

www.wolbertbouwregie.nl
info@wolbertbouwregie.nl