Peter Bruns

Workwear24 B.V.

Workwear24 B.V.

Eigenaar

Peter Bruns als persoon

Peter is een geboren en getogen Tukker woonachtig in Almelo. Hij is getrouwd met Nanja en vader van een gezin met 4 dochters. Naast zijn passie voor bedrijfskleding is hij graag actief op de golfbaan, of wandelend in de natuur samen met onze hond Oscar. Peter luistert niet alleen naar muziek maar speelt zelf ook gitaar.

Peter Bruns als professional

Peter is een echte Textilaat met een lang en diep textielverleden. Na het afronden van de HTS textiel in Enschede is hij werkzaam geweest in management functies bij verschillende Textielconcerns. Van product management tot salesmanagement, van puur Nederlandse business tot globale internationale business. Met ruim 25 jaar ervaring kent Peter het klappen van de zweep. Na zijn laatste werkzaamheden voor Ten Cate Protect in Nijverdal is Peter in 2010 zijn eigen bedrijf Workwear24 B.V. gestart.

Workwear24 B.V.

Workwear24 verzorgt een professioneel online én offline aanbod bedrijfskleding en dienstkleding voor de doelgroepen Industrie, zorg en horeca. Het bedrijf richt zich daarbij op eindgebruikers die speciaal waarde hechten aan ontwikkeling, productie en het logistieke ontzorgen van bedrijfskleding.
Met de mogelijkheid van eigen productie onderscheidend Workweer24 van haar concurrenten.
De combinatie van (online) logistieke oplossingen mét een lage overhead biedt unieke mogelijkheden voor onze relaties.

Bedrijfskleding als marketing tool, communiceert, inspireert en motiveert