De Noabers in Business

Onze leden

Marko van den Berg

Eigenaar

Ik houd me bezig met adviseren en samenstellen strategische aanpak voor zowel de techniek, creatie als de digital marketing.

Jeroen Bos

Eigenaar

Ik ben de spil in dit web, coach en begeleid mensen in diverse geledingen, help bedrijven met hun operatie en keuzes die daarbij horen.

Peter Bruns

Eigenaar

Peter is een echte Textilaat met een lang en diep textielverleden.

Twan Eshuis

Commercieel Manager / Lid MT

Commercieel eindverantwoordelijk binnen ARTICA, focus op newbusiness en commercieel begeleiden collega’s.

Han Evers

Eigenaar

Han is als Register Pensioenadviseur gespecialiseerd op het gebied van pensioenen, zowel individueel, voor de DGA, als ook op het gebied van collectieve pensioenregelingen.

Gerard Haagsma

Directeur/Eigenaar

Gerard houdt zich binnen Second Home Invest voornamelijk bezig met de commerciële kant en de marketing; persoonlijk contact met de klanten maar ook met resorts waar zij voor bemiddelen.

Bas van Hagen

Mario Koenderink

Eigenaar

Ik ben lid van Noabers in Business om kennis te delen met ondernemers en daardoor breder te kijken.

René Krabbe

Mede-eigenaar

Sinds zijn 12e jaar “werkt” René bij Van Marle Grafische Bedrijven, hij is onderaan het spreekwoordelijke trapje begonnen als vakantiewerker voor alle hand en spandiensten in de drukkerij.

Renate Kroeze

Advocaat arbeidsrecht/eigenaar advocatenkantoor

Renate is een integere, harde werker met ruim 24 jaar ervaring, die altijd voor een ander klaar staat en voor die ander het beste resultaat wil bereiken.

Judith Lansink

Helmich Ledeboer

Eigenaar

Persoonlijke aandacht voor cliënten (en ook persoonlijke aandacht van cliënten richting de notaris), zakelijkheid en een duidelijke prijsstelling zijn speerpunten.

Jan Meen

Eigenaar

Directeur met grote passie voor Chocolade! In eigen chocolade atelier wordt alle chocolade geproduceerd en tevens workshops gegeven.

Peter Meirik

Eigenaar

Peter is fanatiek sporter, fietser en bezoekt regelmatig de sportschool. Hij heeft de overtuiging dat sport je vele malen sterker maakt.

Remco Nijboer

Mirjam Oonk

Manager Supply chain

Als enthousiaste en waardegedreven professional ben ik actief in het vakgebied supply chain. Na de afronding van mijn opleiding Technische bedrijfskunde op de UT ben ik mijn carrière gestart.

Patrick Oude Egberink

Eigenaar

Ik ben lid van Noabers in Business om kennis te delen met ondernemers en daardoor breder te kijken.

Julian Rietman

Senior Sales Executive

Julian kan met recht een techneut in hart en nieren genoemd worden. Van kinds af aan had hij interesse in alles waar een snoer aan zat, van elektra en lampjes tot aan computers.

Walijne Schoenmaker

Eigenaar

Als eigenaar van Podotherapie Oost-Nederland en als podotherapeut in deze praktijk zorg ik met mijn
team voor alle voeten in Oost-Nederland.

Martijn Steghuis

Chris Vedder

Omnichannel expert

Chris heeft marketing- en sales ervaring in de tweewieler- en telecombranche, automotive sector, fashion en consumentenelektronica.

Jeroen Veenstra

Eigenaar/directeur

Bij Velo van der Bij ben ik naast dat ik eigenaar ben ook de bedrijfsleider. Dit betekent dat ik ervoor zorg dat alle dagelijkse werkzaamheden in goede orde verlopen.

Ton Veldscholte

Eigenaar

Sociaal ondernemer in hart en nieren. Specialist op het gebied van sociale zekerheid en HRM in de breedste zin van het woord.

Ron Wolbert

Directeur

Volledige begeleiding en ondersteuning van nieuwbouw/verbouw bouwprojecten zowel in de zakelijke als particuliere markt.